Carrosseriebouw

M2C2 doet zo veel dat het korter zou zijn om op te sommen wat we niet doen. Als er dus iets niet vermeld staat op onze website, aarzelt u dan vooral niet om ons toch te contacteren!

Elk project, dus ook uw project, is anders. Daarom kiest M2C2 als erkende constructiebouwer in functie van uw specifieke wensen resoluut voor maatwerk.

Op vlak van carrosseriebouw heeft M2C2 voor u alle noodzakelijke ervaring en deskundigheid in huis om u, in functie van uw budget, de meest passende oplossing te bieden. De opbouw van laadkasten, de inrichting van bestelwagens en de montage van laadkleppen gebeuren volgens uw wensen.

Om de hoge kwaliteitsvereisten te waarborgen bewaakt M2C2 zelf het productieproces in haar eigen atelier. Elke nieuwbouwcreatie en elke wijziging aan een bestaand voertuig moet voldoen aan de geldende Belgische en Europese regelgeving, de wegcode en technische specificaties. M2C2 zorgt dan ook voor de homologatie van de gerealiseerde constructie op uw voertuig en levert u de nodige attesten.

Opbouw van laadkasten en uitrusting

Elke constructeur van vrachtwagens en bestelwagens heeft wel een aantal standaardmodellen in de aanbieding. Maar wat als je geen standaardoplossing wilt, maar een oplossing op maat van je bedrijfsactiviteit?

Lees meer

Ombouw van voertuigen

U koopt een nieuw voertuig of heeft een bestaand voertuig welke echter niet (meer) beantwoordt aan uw wensen als gebruiker of als belastingbetaler...

Lees meer

Inrichting van voertuigen

Eens u de juiste transportoplossing heeft gekozen stelt u terecht de nodige eisen aan de inrichting van uw laadruimte. M2C2 biedt u steeds de meest passende kwalitatieve oplossing om uw werkgereedschap en installatiematerialen veilig en overzichtelijk op te bergen.

Lees meer

Laadkleppen en laadliften

Behoort laden en lossen van bestelwagens tot de vaste ingrediënten van de taken van je medewerkers? Dan kies je best voor een systeem dat de laad- en losactiviteiten zo ergonomisch en eenvoudig mogelijk maakt. Een hydraulische laadklep is in dat geval een must.

Lees meer

Renovatie en transformatie

“Retro is Cool” en bij uitstek is dit zeker het geval met oudere voertuigen. Wist u ergens een oud roest karretje op de kop te tikken welke aan een grondige opknapbeurt toe is of dient omgebouwd, uitgebreid of zelfs volledig getransformeerd te worden?

Lees meer

Takelwagens

Wij zijn ook gespecialiseerd in de opbouw van vrachtwagens. Dit naar volledige wens van de klant. 

Lees meer

Vrachtwagenopbouw

Voor kwalitatieve vrachtwagenopbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Wij dragen kwaliteit en een hoogstaande afwerking hoog in het vaandel. 

Lees meer

Dakdragers

Optimaal draagvermogen én gebruiksgemak. De bagagedragers van Equinox zijn beschikbaar voor elk type bedrijfswagen.

Lees meer

Sidebars

Onze partner voor sidebars is Equinox. Deze op maat ontworpen sidebars zijn ideaal voor uw bedrijfsvoertuig.

Lees meer

Opstaptreden

Equinox rvs opstaptreden staan voor praktisch gebruiksgemak. De opstaptrede is afgestemd op de laadvloerhoogte en halveert de instaphoogte. Ook bij het beladen van de laadruimte kan een opstaptrede een veilige keuze zijn. Het antislipprofiel en de brede trede is daar een perfect voorbeeld van.

Lees meer

Trailers

Wat trailers betreft, werken wij samen met Brian James Trailers. Al meer dan twintig jaar geniet Brian James Trailers het vertouwen van autoliefhebbers en professionals als toonaangevend leverancier van lichtgewicht autotransportmiddelen van topkwaliteit.

Lees meer

  • Doornikserijksweg 95
  • 8510 Bellegem
  • BE0539.826.279