Contact

Doornikserijksweg 95
8510 Bellegem
T: +32 56 44 93 22
info@m2c2.be

Waarom kiest u voor M2C2 ?

Quality first !

M2C2 kiest alleen voor kwalitatieve materialen van merk-leveranciers. Op kwaliteit wordt nooit toegegeven. Alle installaties worden vakkundig uitgevoerd door onze ervaren technici. Onze specifieke certificaties en de audits welke hierdoor regelmatig plaatsvinden zijn uw garantie hiervoor.

Maatwerk

In functie van uw specifieke business (wat moet u laden en lossen?), gebruikelijke routing (welke locaties moet u aandoen en hoe vlot zijn die bereikbaar?) maar ook de fysionomie van de chauffeur (zo nodig nemen wij ook uw maten) zullen wij de passende oplossingen bieden.  Uw efficiëntie en comfort staan voorop.

Multi-merk

Door de multi-merk aanpak van M2C2 geniet u van een onafhankelijke keuze in functie van uw beroepsactiviteiten, persoonlijke voorkeur, budget en prijs/kwaliteitsafweging.

U maakt dan ook zelf uw persoonlijke keuze van automerk waarmee wij dan aan de slag gaan. Wij werken samen met alle auto-constructeurs en zijn het gewoon om met andere garage-bedrijven en hun sales-afdeling samen te werken.

In functie van uw beroepsactiviteiten, budget en specifieke wensen kunnen wij u altijd helpen met voorafgaandelijk advies zodat u snel bij het meest passende merk terechtkomt.

Door met M2C2 samen te werken bespaart u niet alleen tijd, maar u vermijdt ook logistieke zorgen en nutteloze kosten. Het juiste, betrouwbare voertuig, welke u op elk gebied het hoogste rendement zal opleveren, dit is steeds de ultieme doelstelling.

Snelle doorlooptijden

M2C2 houdt van duidelijkheid. Na een eerste gesprek krijgt u een omstandige offerte met vermelding van de voorziene doorlooptijd voor realisatie. Eens de offerte door u is goedgekeurd starten wij de werkzaamheden en krijgt u tussentijds foto’s doorgestuurd over de voortgang van de werken. Uw investering moet zo snel mogelijk kunnen renderen, ook dit is onze zorg.

Duidelijke afspraken en snelle doorlooptijden zijn uw garantie op een prima service zonder eindlimieten.

Korte communicatie-lijnen

U spreekt rechtstreeks met de bedrijfsleiding, zonder omwegen, die naar uw behoeften zal luisteren, met u zal meedenken en u correct zal adviseren om tot de meest kostenefficiënte maatwerk-oplossingen te komen.

  • Doornikserijksweg 95
  • 8510 Bellegem
  • BE0539.826.279