Bestelwageninrichting

Eens u de juiste transportoplossing heeft gekozen stelt u terecht de nodige eisen aan de inrichting van uw laadruimte. M2C2 biedt u steeds de meest passende kwalitatieve oplossing om uw werkgereedschap en installatiematerialen veilig en overzichtelijk op te bergen. Of het nu auto-inrichting, bedrijfswageninrichting of bestelwageninrichting noemt, voor M2C2 is het steeds duidelijk welke oplossing prijs/kwaliteit de beste is.

Bij M2C2 stopt het niet bij de installatie van een gewone materiaalkoffer. Om te vermijden dat alles bij de eerste noodstop in het rond vliegt monteren wij ook trek- en bevestigingshaken op de laadvloer, het dak en de zijwanden binnen de laadruimte of voorzien wij de nodige gespecialiseerde lading-vastzetsystemen.

Bestelwageninrichting op maat

Wageninrichting verdient zichzelf binnen de kortste keren terug. In een oogopslag ziet u welke werkgereedschappen nog moeten opgeborgen worden en welk installatiemateriaal er moet aangevuld worden. Door uw verkochte goederen vast te sjorren vermijdt u tevens breuk. Door de juiste afvalbakken te plaatsen houdt u alles proper en is meteen alles voorgesorteerd voor afvoer.

Niemand gaat zo ver als M2C2 om u te begeleiden in een voor u besparend denkproces met minder verlies/schade/stockbreuken én een belangrijke stijging van uw efficiëntie. Kies voor wageninrichting steeds voor goed doordachte materialen welk licht zijn, waar het licht mag zijn maar toch voldoende stevig. Gebruikte materialen zijn dan ook best aluminium, high strength steel en slagvast kunststof. Met deze materialen wordt de inrichting voldoende sterk uitgevoerd maar met het laagste eigengewicht waardoor je meer kunt laden.

  • Montage van handige, plaats besparende opbergsystemen in de vorm van universele modules, op merk toegespitste componenten en door maatwerk oplossingen: materiaalkoffers, rekken, stationaire en verrijdbare ladekasten, boxen, kisten, (afval)bakken, ….
  • Allerlei werkbanksystemen: de laadruimte van uw bestelwagen wordt hierdoor uw mobiele werkplek
  • Opdeling van uw laadruimte met scheidingswanden, uitgevoerd in aluminium, polyester of triplex, geïsoleerd of niet, met de bekleding volgens uw wensen,….
  • Montage van speciale opstappen, specifieke signalisaties

Contact

Wenst u een offerte of heeft u een vraag? Contacteer ons via onderstaand formulier en wij antwoorden u spoedig.

  • Doornikserijksweg 95
  • 8510 Bellegem
  • BE0539.826.279