M2C2 groeit! Bij ons kom je terecht in een boeiende werkomgeving met gevarieerde projecten. We bieden een afwisselende, boeiende job in een dynamisch, familiaal bedrijf met een jong team! Zin om bij ons te werken?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een familiale en professionele omgeving? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Als Poetshulp bij M2C2 en Price & Quality Group speel je een essentiële rol in het handhaven van een schone en frisse werkomgeving voor alle collega’s.

M2C2 groeit! Bij ons kom je terecht in een boeiende werkomgeving met gevarieerde projecten. We bieden een afwisselende, boeiende job in een dynamisch, familiaal bedrijf met een jong team! Zin om bij ons te werken?

M2C2 zoekt Monteur

01-02-2023

M2C2 groeit! Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur om de inrichting van bedrijfswagens uit te voeren. We bieden een boeiende job in een dynamisch en familiaal bedrijf met een jong team! Bij ons kom je terecht in een moderne werkomgeving met gevarieerde projecten. Zin om bij ons te werken?

Soms gaan goede dingen weg, zodat er nog betere dingen voor in de plaats kunnen komen.
Wegens verhuis is M2C2 t.e.m. vrijdag 7 oktober gesloten.

Een nieuwe editie van Matexpo, een nieuwe kans om M2C2 beter te leren kennen. Registreer je gratis als M2C2-invité(e).

Enkel op afspraak

08-04-2021

Concrete Om/Op-bouw Plannen? Uiteraard kunnen we je hier mee verder helpen. Maar momenteel kan u ons enkel bezoeken op afspraak! Een afspraak maken kan telefonisch +32 56 44 93 22 of via info@m2c2.be Wij danken u voor uw begrip.

Sinds kort heeft de overheid een verduidelijking gecommuniceerd over hoe men een laadruimte opening moet opmeten. Die willen we graag met je delen, alsook alle info die je nodig hebt om na te gaan of jouw voertuig kan omgebouwd worden naar lichte vracht.

Verwacht in 2018.

20-12-2017

Een nieuw jaar brengt nieuwigheden met zich mee...

Ook tijdens het kerstverlof staan wij voor u klaar. 

Matexpo 2017

30-08-2017

Kom langs en bezoek ons op stand 402! Wij zullen u met veel plezier ontvangen!

Wij zijn aanwezig op het Autosalon!

Het nieuwe jaar 2017 brengt heel wat veranderingen op de weg met zich mee, dit zowel in België als in het buitenland. Het overzicht met alle aanpassingen kan u hier terugvinden

Als een kilometerheffing voor personenwagens de kans op files vermindert, is de helft van de ondernemers er wel voor te  vinden. Dat blijkt uit een rondvraag van Unizo.

De keuring voor vrachtwagens wordt versoepelt. Vanaf 1 januari 2017 is de keuring slechts 1x per jaar verplicht.

DHOLLANDIA focust zich op de ontwikkeling van opties, uitvoeringspakketten en maatwerk die de basis laadklep kunnen fine-tunen in functie van de individuele eisen van de klant, en belangrijke toegevoegde waarde kunnen toevoegen aan het transportbedrijf van de klant.

  • Doornikserijksweg 95
  • 8510 Bellegem
  • BE0539.826.279