Matexpo 2017

30-08-2017

Bezoek ons op stand 402 (06/09/17 tem 10/09/17).

Het is bijna zo ver, volgende week gaat Matexpo van start in Kortrijk Xpo. Dé niet te missen bouwvakbeurs. Na maanden voorbereiding zijn we er helemaal klaar voor. Ontdek hieronder met welke nieuwigheden we zullen uitpakken. U kunt onze stand bezoeken vanaf woensdag 6 september t.e.m. zondag 10 september. Wij zullen u met veel plezier ontvangen!

 

Joab - Belgische primeur!

De revolutionaire container-haaksystemen van JOAB zijn in samenwerking met M2C2 officieel beschikbaar op de Belgische markt. De diverse systemen van JOAB worden in Zweden geproduceerd en zijn alom gekend voor hun topkwaliteit! We brengen er eentje mee naar Matexpo, kom langs op onze stand en laat u overtuigen door dit sterk staaltje vernuft.

 
Smartbox - de lichtste laadkast van Europa:

Wij zijn exclusieve verdeler van Smart-Box, een universele laadbak die op elk chassis-cabine of plancher-cabine geplaatst kan worden. Bij de ontwikkeling van Smart-Box werd elk onderdeel speciaal geselecteerd op sterkte en gewicht.

 
Muldy - The mini dumptrailer:

Heeft u ooit een mini-container op een aanhangwagen gezien? Muldy is uniek in zijn soort en brengt 3 variëteiten, de Muldy 3500, de Muldy 3500 Cargo en de Muldy 3500 pick-up. M2C2 is officiële partner van Muldy en we presenteren u op Matexpo de Muldy 3500 pick-up, een aanhangwagen met een mini-afzetcontainer

 
Duurzaamheid troef met de Brian James trailers:

De robuuste aanhangwagens van Brian James bieden een pasklare oplossing voor elke professional en hobbyist. Verschillende lijnen laten u toe diverse ladingen veilig te vervoeren. Hoogwaardige materialen en lange levensduur gegarandeerd!

 
Bottinrichting - voor elk wat wils:

Wageninrichting verdient zichzelf binnen de kortste keren terug. In een oogopslag ziet u welke werkgereedschappen nog moeten opgeborgen worden en welk installatiemateriaal er moet aangevuld worden.

  • Doornikserijksweg 95
  • 8510 Bellegem
  • BE0539.826.279