Ombouw van voertuigen​

U koopt een nieuw voertuig of heeft een bestaand voertuig welke echter niet (meer) beantwoordt aan uw wensen als gebruiker of als belastingbetaler……

M2C2 is echt dé referentie voor een kwalitatieve tot in de kleinste details verzorgde modificatie van uw voertuig – ongeacht het merk - zo ook voor de meest complexe aanpassingen of herinrichtingen.

Ombouw van personenwagen tot lichte vracht

De personenwagen wordt vaak als dé fiscale melkkoe van de Belgische staat met de vinger gewezen. Zeker voor de hardwerkende zelfstandige waarvoor een veilige en deftig uitgeruste wagen zijn dagelijks werkinstrument is….  Het fiscale kostenplaatje is niet min: hogere inschrijvingstaks en jaarlijkse verkeersbelasting, beperking van de aftrekbaarheid van BTW tot maximaal 50%, beperking van de fiscale aftrekbaarheid op onderhouds- en herstellingskosten en op afschrijvingen.  Bovendien wordt de bedrijfsleider van een vennootschap nog eens privé belast op een voordeel van alle aard welke stijgt in functie van de CO2-uitstoot en de catalogusprijs van de wagen…..

U kan deze factuur naargelang uw situatie fors verlagen tot zelfs volledig vermijden door uw personenwagen door M2C2 te laten ombouwen tot een lichte vrachtauto. Dit kan niet alleen bij de aanschaf van een nieuwe wagen maar ook voor uw bestaande wagen.

Nog goed nieuws: Denk vooral zeer ruim! 

U kan niet alleen een fonkelnieuwe Mercedes Benz Break ombouwen tot lichte vrachtauto, maar ook de terrein- of mono volumewagen, al dan niet met nog voldoende passagiersruimte door met een dubbele cabine te werken.

M2C2 gaat veel verder dan het gemakshalve kiezen voor de minimale standaardoplossing beperkt tot het wettelijke verplicht kopschot. Uw wagen verdient in elk geval ook na de modificatie een knap design en de gewenste comfortabele zit- en beenruimte op uw maat en die van u meereizende maten. Met een dubbele cabine en aangepaste volledige tussenwand creëren we nog zelfs voldoende zitplaatsen voor 5 tot 6 passagiers. Ook het lossen en laden verdient alle aandacht. Wordt het laadruim betimmerd en met het materiaal van uw keuze afgewerkt? Met of zonder isolatie? Laadlift of laadbrug nodig? U vraagt maar.

M2C2 wijst u graag de weg naar de merken en preferente dealers welke in uw situatie, en rekening houdend met uw budget, de beste resultaten geven voor uw meest fiscaalvriendelijke “dream-car”. Contacteer ons vrijblijvend. De fiscale uitleg van onze fiscalist krijgt u er gratis bij!

 

Plaatsen van tussenwanden.

Wij plaatsen ook tussenwanden volledig naar wens van de klant. Hierbij houden wij rekening met de nodige beenruimte en nodige kofferruimte. Ook hier dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel.


Contact

Wenst u een offerte of heeft u een vraag? Contacteer ons via onderstaand formulier en wij antwoorden u spoedig.

  • Doornikserijksweg 95
  • 8510 Bellegem
  • BE0539.826.279