En BAM! Deze Sprinter werd vakkundig voorzien van een bott inrichting, slaapcabine, elektrische lier, Vansports pakket, Equinox RVS imperiaal, ladder en opstap (zwart gepoerderlakt).

Bott inrichting

De Bott inrichting werd op maat samengesteld met de klant aan de hand van een configurator. Hierdoor had de klant een 3D simulatie om zich volledig te kunnen inbeelden hoe de inrichting zijn job gemakkelijker zal maken. Deze Bott inrichting bestaat o.a. uit alu zijwanden met perforaties van 10 mm om gemakkelijk materiaal aan te bevestigen. Ook werd er een uitklapbare bankschroef gemonteerd. Om deze inrichting te vervolledigen werd er ook een slaapcabine op maat ingewerkt.

Equinox RVS accessoires

De dakdrager, ladder en opstap die op de Sprinter gemonteerd zijn stevige RVS accessoires van Equinox.
Het Equinox RVS imperiaal wordt pasklaar ontworpen voor elk type bedrijfsauto. De zijkanten van het imperiaal hebben een open frame, op die manier is de lading maximaal toegankelijk en is het vastmaken van de lading eenvoudig uit te voeren. Alle profielen zijn van rond buismateriaal gemaakt, niet alleen mooi om te zien maar ook ideaal bij het vastsjorren van de lading.

Hartmann Vansports kit

Het oog wilt ook wat. Wist u dat M2C2 het gamma van Hartmann Vansports verdeelt? Op deze Sprinter zijn de side skirts, rear skirt, front spoiler en bumperbescherming te bewonderen. #paintedblack

  • Doornikserijksweg 95
  • 8510 Bellegem
  • BE0539.826.279