Deze VW Crafter werd op maat ingericht met hoogwaardige producten van Bott en een compressor/groep combinatie van Creemers. Ook de Rauwers signalisatie werd vakkundig geïnstalleerd door M2C2.

De Bott inrichting werd op maat samengesteld met de klant aan de hand van een configurator. Hierdoor had de klant een 3D simulatie om zich volledig te kunnen inbeelden hoe de inrichting zijn job gemakkelijker zal maken. Deze Bott inrichting bestaat o.a. uit alu zijwanden met perforaties van 10 mm om gemakkelijk materiaal aan te bevestigen. Ook werd er een uitklapbare bankschroef gemonteerd.

De Creemers compressor/ groep combinatie levert dankzij zijn 2cyl diesel motor zowel 230V als 400V  en is uiterst geschikt voor alle heavy duty depannages.

Dag of nacht, op ieder moment moet CO-Works kunnen depanneren. Dankzij de signalisatie en verlichting van Rauwers is nachtwerk even veilig als overdag.De signalisatie flits in de grill, de signalmaster + een zwaailicht op het dak en de flitslichten gemonteerd in de achterlichten (het oog wil ook wat) zorgen ervoor dat CO-Works niet ongezien is tijdens nachtelijke depannages. De werkverlichting achteraan en rechts zorgen ervoor dat de bestelwagen zijn eigen portie daglicht meeneemt naar iedere depannage site.

Zo'n kostbare inrichting moet goed beveiligd zijn. Ook hiervoor hebben we gezorgd.Op zij- en achterdeuren werden extra sloten gemonteerd.

  • Doornikserijksweg 95
  • 8510 Bellegem
  • BE0539.826.279