We speak Belgian fries.

Heb je de nieuwste mobiele frituur van Bossuwé al gespot? De experts van M2C2 hebben de bestelwagen Citroën Jumper HY omgetoverd tot een volledig uitgeruste, eigentijdse foodtruck.

The best restaurants have wheels!

M2C2 heeft elk detail van deze mobiele frituur van A tot Z verzorgd, van de installatie van een muziekinstallatie en LED-verlichting tot de montage van hoogwaardige kooktoestellen en een gasinstallatie. De inrichting van het voertuig is aangepast voor optimale efficiëntie, met BOTT-opbergsystemen en legplanken voor eenvoudige organisatie en gemakkelijke toegang.

Maar het is niet alleen de binnenkant die telt - de mobiele frituur van Bossuwé ziet er van buiten net zo geweldig uit! De toonbank is bekleed met rubberwood, wat zorgt voor een warme en moderne uitstraling die meteen opvalt.

Als u op zoek bent naar uw eigen mobiele food-concept, is M2C2 de perfecte partner voor u. Wij staan klaar om uw smaakvolle en originele ideeën om te zetten in realiteit met onze uitgebreide expertise en aandacht voor detail. Dus waar wacht u nog op? Laat ons u helpen om uw foodtruck-dromen waar te maken!

  • Doornikserijksweg 95
  • 8510 Bellegem
  • BE0539.826.279